a

1035 Kız Öğrenciye Farkındalık Semineri

Asayiş Şube Müdürlüğü, Ordu'nun 6 ilçesindeki ortaokullarda toplam 1035 kız öğrenciye "Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadelede Farkındalık" semineri düzenledi.

Asayiş Şube Müdürlüğü, 15-19 Nisan 2024 tarihleri arasında Ordu’nun Akkuş, Perşembe, Mesudiye, Kumru, Altınordu ve Korgan ilçelerinde bulunan ortaokullarda okuyan toplam 1035 kız öğrenciye yönelik “Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadelede Farkındalık” semineri düzenledi. Seminerlerde, KADES (Kadın Destek Uygulaması) ve “KADINA EL KAL-KA-MAZ” kampanyası hakkında detaylı bilgiler verildi. Öğrencilere, aile içi ve kadına karşı şiddetin tanımı, türleri, yasal hakları ve bu tür olaylarla karşılaşmaları halinde neler yapmaları gerektiği konusunda bilinçlendirme çalışmaları yapıldı.

https://www.sondakika-haberleri.net/son-dakika-asayi-ube-m-d-rl-ordu-039-nun-6-il-esindeki-ortaokullarda-toplam-1035-k-z-renciye-aile-i-ve-kad-na-kar-iddetle-m-cadelede-fark-ndal-k-semineri-d-zenledi-sondakika-haberleri/23403/

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

14 Yaşındaki Kızın Bıçakladığı Babası Öldü

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için inceleyebilirsiniz.